Vi er ikke med!

Må bare si at Team Extreme ikke stiller i FLL i år! :(

mandag 9. november 2009

Tilbake til hverdagen

Det var utrolig moro å vinne på lørdag. Tusen takk for hyggelige kommentarer, mailer og hilsninger gjennom de to siste dagene. Glad for reportasje på oa.no og hadeland.net + i begge avisene i dag.

Etter konkurransen og premieutdeling på lørdag reiste Team Extreme med supportere på Egon og hygget oss. Senere på kvelden kom vi til "Base huset". Der ble det kjempefest med alkoholfri musserende, sang og moro. Vi arrangerte en "Mini FLL" konkurranse også. Det var sååå konge;D Klokka tre på natta kom lagleder Kristin, og sa at nå er det sengetid. Det hadde hun rett i..... Merket det spesielt da vi stod opp til felles frokost søndag morgen.

Etter frokost så måtte vi bare bygge litt om på roboten. Fikk noen ideer etter gårsdagens konkurransen, som vi må prøve ut denne uka. Dersom vi kan få til mer jevne runder, så er det verdt å jobbe med utviklingen av vidunderet våres. Utpå dagen så reiste vi hjem hver for oss. Noen skulle videre på Fotball sonesamling, lekselesing og bursdagsfeiring for andre igjen.

Laget fikk forresten i går kveld en cd av Espen Ramsbacher med film fra teoridelen og robotkjøringa + mange bilder fra lørdagens konkurranse. Han har også redigert en Youtube film for oss. Vi, gutta, skal først se den før den blir lagt ut til alle på nettet. Følg med -- vi holder dere underrettet.

Håper at selve "FLL bordene" i Sverige er bedre enn på Gjøvik. De var av veldig ulik kvalitet. Så for oss som bruker "veggene" mye ble det neste katastrofe når målene på bordene, og duken lå forskjellig fra bord til bord.

Skal sjekke om det er aluminiumsbord eller trebord til vi skal kjøre på i Eskilstuna. Begynner faktisk å glede oss allerede, for "Smart Move" og FLL er så gøy at det er verdt all jobbinga ved siden av skolen.


Ellers så var det moro og treffes på skolen igjen i dag etter ei opplevelsesrik helg sammen i Team Extreme. Må takke spesielt til Siri, Johanne, Christian, Sindre og Gracia som kom til Gjøvik på lørdag. Hadde ikke trodd at dere skulle stå opp før kl 6 om morgenen for å se på oss i konkurransen.

Har forresten vært i kontakt med en nordmann som er direktør i Københavns største buss selskap i ettermiddag. Med tanke på videre arbeid i teorien til Skandinavisk. Må få enda mer "kjøtt på beina" til neste finale. Vil jo gjerne ha en pris med oss hjem. Sjekket litt vedr spons og transportmuligheter til Eskilstuna også. Det må litt penger inn i "kassa" for at vi skal få reist 100 mil tur/retur og overnatting i to døgn.

I morra skal det være møte på Lygna med kveldsmat for de som har anledning av oss gutta med foreldre. Vi må bestille overnatting, organisere transport og snakke om hva skal vi jobbe med de tre ukene fram mot Skandinavisk finale. Har forbedringspotensiale på noen ting...


Carl Peder er i gang med nye løsninger med roboten
Se bilde:

Gleder oss til å møte gamle og nye FLL venner om noen uker;D

Vi fortsetter å skrive blogg, så følg med hva vi driver        med i dagene før neste konkurranse.

//Fredrik

Ingen kommentarer: