Vi er ikke med!

Må bare si at Team Extreme ikke stiller i FLL i år! :(

fredag 6. november 2009

Siste kveld før konkurranse

Håper dere har lest Oppland i dag?! Det har vi ;D

Nesten litt vemodig, siste dagen før FLL konkurransen på Gjøvik.
Avsluttet skoledagen og rett til "Base huset". Pakking av plakater og ting til pit'en, skrive ut blogg, teori, teknisk presentasjon, biodiesel på "ditt og datt", fikse og ordne må til dagen før dagen. Vi gutta hjalp lagleder Kristin så godt vi kunne. Atter en dag fikk vi kjempegod mat og nystekte rundstykker i fellesskap rundt kjøkkenbordet.

ELLERS -

Så har vi kjørt med roboten i dag. Gikk veldig bra helt til siste tur - da begynte det vidunderet å "klusse" seg til. Mens vi andre ble litt bleke om nebbet, så roet Steffen ned "publikum". - I morgen er roboten frisk som en fisk...., sa han. Det er best - for de "Smarte Movene" er så bra når alt funker til extreme 400 poeng.
Det er jo det vi drømmer om i morgen - en god robotdag for vidunderet.

Når jeg (Fredrik) sitter her og tenker tilbake på de 8 siste ukene, så er det første som kommer; - Dette har vært extremt moro!! Vi har gjort mange "smarte move" og noen ikke så smarte.... Men vi har lært utrolig mye sammen, av hverandre og bare det er et "Smart Move". Tusen takk alle sammen for at Team Extreme er en sammensveiset gjeng som har det moro og lærerikt sammen.

//Fredrik

Kjære lagleder Kristin!

Tusen takk for at vi har gått inn og ut av huset ditt som dine egne unger i alle disse ukene! Vi gleder oss alle til "Team Extreme samlingen" i morgen kveld. Da skal vi kose oss over endt konkurranse og alt arbeidet vi har gjort sammen. Dette har vært extremt moro!


Klem fra oss gutta i Team Extreme

//Fredrik

Ingen kommentarer: