Vi er ikke med!

Må bare si at Team Extreme ikke stiller i FLL i år! :(

fredag 16. april 2010

TING SKJER

Hei folkens!

Ja - her skjer det ting!!!
Vi øvd, forsket, skrevet manus (3 - tre - ganger til og med), kjørt robot og gledet  oss i flere måneder for å komme til Verdensfinalen i Istanbul, Tyrkia FLL 2010.

- OG - hva skjer...

EN VULKAN HAR UTBRUDD OG GIR OSS MASSE ASKE - I TILLEGG SÅ STÅR ALLE FLYENE!

Akkurat nå så planlegger vi mange Smarte Move; Tog, bil, sykkel eller det enkleste at flyene kommer i gang igjen. Noen skal reise allerede i morgen og resten på tirsdag. Så får vi se hva "aske skyene" vil de neste 24 timene. Venter spent på om noen fra Team Extreme sitter i Istanbul i morgen kveld eller hjemme i stua.

Håper at vi kommer oss nedover i løpet av de nærmeste dagene:)

Ellers så må vi fortelle om at vi hadde en presentasjon for en gruppe politikere, næringslivsfolk og lærere på onsdag i et opplegg som kalles HANS. Det var moro og flott at vi fikk vist fram den engelske teoripresentasjonen våres. Vi fikk bra respons på opplegget fra tilhørerne.

Team Extreme og "TaxiRail" er nå klar for Istanbul og Tyrkia - så - får vi håpe at "aske- og værgudene" er på vår side:D

Vi skal holde dere oppdatert på bloggen, følg med i "neste episode" av Team Extreme på vei til Tyrkia.Er dette noe vi kan komme til å bruke til Tyrkia, hvis ikke flyene går ?


//Fredrik

Ingen kommentarer: