Vi er ikke med!

Må bare si at Team Extreme ikke stiller i FLL i år! :(

mandag 26. april 2010

Team møte

Ja, da er vi tilbake til hverdagen i Team Extreme og fortsetter med Team møter, skole og dager fram mot den utsatte Verdensfinale i Istanbul..

Vi hadde et møte på tirsdag 20. april for å oppsummere:
Hva gjør vi videre fram mot ny dato for Verdensfinalen?
Det ble et veldig effektivt og fint møte. Vi fikk snakket om hvem som skulle ta tak i de forskjellige tingene. Bl.a noen skal ta kontakt med våre sponsorer, samt at vi oppnevnte en egen "pressesjef" (Bjørn Theodor), bloggskriving, ideer rundt Pit'en og om vi trenger en liten pause for å lade batteriene for full rulle..

Ettersom konkurransen nå har blitt utsatt, så må vi holde ved like den engelske presentasjonen våres, finpusse på noen rapporter, lage skisser til Pit'en og holde fokus. Må regne med noe "hjemmearbeid" i forbindelse med dette.

Nytt møte i går, søndag 25. april:
Hva skjer og når?
Vi har nå fått konkurransedagene som er 2. og 3. juni.
Flybilletter må ombookes, hotell må bestilles på nytt og vi må øve.....

Selvom det er en hel måned til, så kommer dette til å gå fort med 1. mai, Kristi Himmelfart, 17. mai og Pinsen i mellom. Må vel regne med heldagsprøver før avreise også....
Vi har nå avsatt noen dager til øving, fordelt litt hjemmeoppgaver og må få komme oss til Arkitekthøyskolen i Oslo for å ta bilde av en TaxiRail bil med oss inni.
Innimellom må vi kjøre robot for å holde oss i "form". Kanskje det blir en tur til Vitensenteret for å prøve bordet deres igjen også.

Dere får lese bloggen vår, så skal vi holde dere oppdaterte på hva vi jobber med i dagene fram mot avreise til Istanbul.

Ha en fin uke!

//Fredrik

Ingen kommentarer: