Vi er ikke med!

Må bare si at Team Extreme ikke stiller i FLL i år! :(

onsdag 3. februar 2010

Team møte

I går hadde vi et effektivt møte med Veileder Sissel på BUS (ungdomsskolen) etter skoletid.
Her gikk det unna.... Fått lekse til neste møte som vi skal ha på torsdag (i morgen), da på Solvang.
Vi må alle finne på en "Smart" ide til å "spisse" teorien. Så det er bare å gå i tenkeboksen eller få ideer på nettet. Noen har vel allerede tenkt ut noe nytt?!? Blir spennende å se hva vi "hostet opp" til Sissel.

Ellers så blir det også robotkjøring på Solvang. Vår største utfordring med den roboten vi har hatt i tidligere konkurranser er at den har vært for fintfølende. Vi har vært veldig avhengig av kalibreringen og kantene på bordet. Dette må vi i Team Extreme jobbe med. Kan ikke komme til Istanbul og ikke klare bedre og jevnere resultater enn i tidligere konkurranser. Vi har mye å hente på robotkjøringa;D

"Tursjefen" Trine har funnet hotell til oss i Istanbul, så nå er det bare å bestille flyreise. Dette skal bli spennede;) Det har også meldt seg på noen supportere til turen, så da får vi med en liten "heia gjeng".

Det er satt opp forslag til sponsorer, som det skal jobbes med de nærmeste ukene. Vi er avhengig av noen økonomiske bidrag..... - OG - får krysse fingrene at noen ser verdien i å sponse oss gutta i Team Extreme.

Blogges;)

//Fredrik

Ingen kommentarer: