Vi er ikke med!

Må bare si at Team Extreme ikke stiller i FLL i år! :(

lørdag 30. januar 2010

Info om veien videre

Hei folkens!

Vi har hatt vårt første møte med Veileder Sissel. Dette kommer til å bli toppers;D Hun er så energisk og full av kunnskap - så - vi Team Extreme gutta kommmer til å få ei travel tid.
Det er gøy å komme i gang  med "Smart Move" og FLL igjen for fullt fram mot Verdensfinalen. Skal ha møte på tirsdag rett etter skolen for å snakke om hva vi må gjøre for å forberede teorien for tredje gang siden september. Må nok få fram enda tydeligere hva våre EXTREMT SMARTE MOVE går ut på når dette skal presenterers på engelsk om noen måneder. Den teoretiske presentasjonen vi brukte i Skandinavisk Finale er nå oversatt, så vi har en mal å gå ut fra.

- Dere må være litt "gærne" når dere skal komme opp med noe nytt smart, sier Sissel. SÅ - vi gutta får prøve å finne ut noe litt "crazy"...... Det bør vi jo klare.....he he.....

Ellers så er IBM møte satt til fredag 12. februar på deres hovedkontor i Oslo. Det kommer til å bli veldig interessant. Espen Ramsbacher har sendt oss et program for dagen. Vi skal bl.a møte to av IBM's ledere som er "hjernene" for bl. a Smart Transportion i IBM. Skal bli gøy å møte svenske Gunnar face to face som vi intervjuet tidligere i høst vedr. bl.a transportløsninger i Stockholm. Se linkene på høyre side - HAN ER SMART!Vi er skikkelig heldig at disse tre kara ønsker å bruke en dag på oss og vårt prosjekt. Gleder oss;)

Fortsatt god helg;)

//Fredrik

Ingen kommentarer: