Vi er ikke med!

Må bare si at Team Extreme ikke stiller i FLL i år! :(

onsdag 17. mars 2010

Opplevelsesrik dag;)

Dette har vært en opplevelsesrik dag;)

Vi reiste fra Brandbu kl. 08.00 til Næringskonferansen NÅ på Vinderen, Oslo. Da vi kom inn dit, så var det registrering og møte med Tarje i Abelia. Allerede kl. 11.50 - kl. 12.00 skulle vi i "ilden". Vi hadde først en introduksjon av laget. Fortalte også om det gode samarbeidet vi har hatt med IBM under "Smart Move" og informasjon om FLL (First Lego League). Til slutt viste vi teoripresentasjonen som vi hadde i Skandinavisk Finale før jul. Vi ble veldig godt tatt i mot, og latteren satt løst i salen.

Neste på programmet var møte med Kronprins Haakon. Fullt pressekorps (aviser, NRK og TV2) mens vi gjorde de siste forberedelser. Noe som var både litt skremmende og moro. Vi var nervøse de siste minuttene, mens vi klargjorde roboten og verktøyet. Da Kronprins Haakon kom så gikk tiden utrolig fort. Vi fortalte om hva FLL gikk ut på, roboten våres, programmering, klima og årets oppgave "Smart Move. Det var et veldig hyggelig møte med en interessert kronprins.

Resten av konferansedagen var vi med og hørte på mange interessante foredragsholdere. Fikk også hilst på flere næringslivsledere som likte det vi hadde presentert tidligere på dagen. Moro med så mange positive tilbakemeldinger.

Tusen takk for en flott dag hos Abelia, besøk http://www.abelia.no/, og bidrag til Verdensfinalen.

En spesiell tusen takk til Kronprins Haakon at han ville treffe oss. Det var helt "konge"!!

Bilder av den store dagen kommer.

Ellers så kan dere besøke
http://www.nrk.no/nett-tv/indeks/205682/
Dagsrevyen kl. 19.00),
avisen Oppland http://www.oa.no/nyheter/article5027900.ece
og avisen Hadeland
http://www.hadeland.net/Nyheter/lokale_nyheter/article5027364.ece

Natta folkens!!

// Fredrik

Ingen kommentarer: