Vi er ikke med!

Må bare si at Team Extreme ikke stiller i FLL i år! :(

lørdag 26. september 2009

Team Møte

Endelig høstferie....og full satsing på FLL prosjektet hele uka. Vi startet allerede før skoleklokka ringte ut i går. Alle seks til "base huset". Der var lagleder Kristin klar med oppskåret frukt.
Senere på ettermidddagen, så hadde vi felles middag (Kalkunfilet på grønnsakseng). Det var sosialt! Vi fikk samtidig pratet sammen om hva vi skulle jobbe videre med utover ettermiddagen.

Det ble jobbet hardt med både roboten og løsningene på bordet. Roboten gjør nå noen "Smart Move", og vi har allerede løst noen utfordringer i oppgaven. Har mange timer igjen, men vi er i gang...... OG VI HAR DET GØY SAMMEN!
Hadde også en "brainstorming" på hva Pit'en skal inneholde. Den kommer til å bli toppers. Har bl.a. fått med to sponsorer som skal bidra.
Teorien jobbes det hardt med. Vi har lagt hodene i bløt for å komme med ideer. Det er mange muligheter å løse teorien på, men har kommet fram til noe som kan være aktuelt å forske.
Vi skal jobbe hver for oss med en del ting fram til neste møte, som skal inneholde hovedsakelig teori. Har bl.a. funnet en bedrift vi kan tenke oss å kontakte for å bruke i teorioppgaven. Brikkene begynner å falle på plass, men vi vet at det er fortsatt en del jobb til vi er ferdig med teoridelen.

Ellers så jobbes det med bloggen og hva den skal inneholde. Har noen ting på blokka som skal fullføres denne "FLL uka" vi har foran oss. Følg med, for her vil det komme bilder og oppfølging av Team Extreme hele tiden.

Ha en fin høstferie folkens!

Team Extreme skal bruke den til smarte moves.

Fortsettelse kommer.......

//Fredrik

2 kommentarer:

Nani 17 sa...

Dette er bra!!


Per :)

Ola sa...

Dette er super bra!!
Flott blogg!


Ola :)